![]() |
|
|
|||
|
|||
|
1 . 2 . 3 ... امتحان میکنیم!!!
برای اولین پست این تالار میخوام از همه کسایی که میتونن خواهش کنم طرحی برای آرم اورژانس طراحی کنن تا تمام کسایی که میتونن اونو تهیه کنن و پشت ماشیناشون بچسبونن.ها؟ نظرتون چیه؟ Last edited by shahraam : 11-29-2007 at 12:53 AM. |
|
|
||||
|
||||
|
ممنونم از پاسخ مناسبتون! (سبک نوشتن من داره کم کم شبیه بعضیها میشه!!)
اگر طرح مکتوبی دارین به دفتر انجمن ارسال کنین تا بررسی بشه. در غیر اینصورت از تشویش اذهان عمومی بدون اجازه مدیران تالارها پرهیز کنید.....در غیر این صورت مجبوریم دسترسیتون رو برای بار اول به مدت یک هفته.....بار دوم یک ماه و بار سوم مادام العمر قطع کنیم! و البته به مراجع قانونی هم معرفی میشین. ------------------------------------ دوتادیگه مدیر روابط عمومی.....مسوول حیوانات شهری....مدیر اورژانس حیوانات.....مسوول حیوانات شهری....مدیر حیات وحش ایران!....مسوول حیوانات شهری....مدیر واگذاریها.....مسوول حیوانات شهری....و مسوول حیوانات شهری ! راستی! lone wolf به دلیل عدم رعایت قوانین تالارها یک ماه محروم شد! Last edited by shahraam : 11-29-2007 at 12:54 AM. |
|
|
||||
|
||||
|
فعلا" دارم برای لوگو کار می کنم. وخوب از ظواهر امر اینطور بر میاد که دوستان همه سرشون حسابی شلوغه.
Last edited by shahraam : 11-29-2007 at 12:55 AM. |
|
|
|||
|
|||
|
نقل قول:
....ای بابا ...حداقل بذارین یه جنایتی مثل اعتراض به شکارچیا و دلالای حیوونای وحشی و در حال انقراض بکنم بعد حکم اعداممو صادر کنین ![]() Last edited by shahraam : 11-29-2007 at 12:56 AM. |
|
|
|||
|
|||
|
جناب شهرام من واقعا بهتون خسته نباشید میگم و از همینجا دستتون رو به گرمی میفشارم ...فقط ترا خدا از این حرفها نزنید...
تازه اخراجی ها چطوری برگردن..برگشتی وجود نداره... تازه اولشه... روزبروز هم سایت داره خوشگلتر میشه... ![]() Last edited by shahraam : 11-29-2007 at 12:57 AM. |
|
|
||||
|
||||
|
مرسی خانم بهزادی.
مساله اخراجها رو حضوری باید در موردش حرفهامون رو ادامه بدیم و نتیجش رو عملی کنیم. و اما گرگ همیشه تنها..... نه خدا وکیلی انتظار داری کاری کنی بعد حکم صادر بشه؟ یعنی فکر نمی کنی کاراتو قبلا" کردی؟ بیچاره فلانی که از دستت دق مرگ شد حیوونکی Last edited by shahraam : 11-29-2007 at 12:57 AM. |
|
|
|||
|
|||
|
خب چی شد هیچکدومتون فکری واسه آرم نکردین؟
|
|
|
||||
|
||||
|
من دارم یه کارایی میکنم.شما هم لطفا" بسم الله!
|
|
|
|||
|
|||
|
نقل قول:
خیلی جالبه |
![]() |
| اختيارات تاپيک | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |