حامیان حیوانات ایران  

برگشت   حامیان حیوانات ایران > انتقادات و پیشنهادات
نام کاربري
کلمه رمز
ثبت نام سوال و جوابها ليست کاربران تقويم جستجو پست هاي امروز تاپيک هاي خوانده شده را علامت بگذار

جواب

اختيارات تاپيک جستجو اين تالار نمايش رسم
قديم 11-12-2007
بهزادی بهزادی is offline
Junior Member

تاريخ عضويت: Oct 2007
بهزادی is on a distinguished road
پيش فرض انجمن حمایت از حیوانات وحشی و اهلی

چند روز ییش داشتم در اینترنت گشت و گذاری میکردم که به وبلاگی برخورد تحت عنوان:

" انجمن حمایت از حیوانات وحشی و اهلی"

ما دور هم جمع می شویم تا از اعمال خشونت وکشتار واعمال وحشیانه بر ضد حیوانات

زیستگاههای طبیعی کشور در حال نابودی هستند . بسیاری از گونه های حیات وحش ما منقرض شده اند یا در شرف انقراضند . مردم ودولت در بند ضد وبند های سیاسی واقتصادی گرفتار شده اند و کسی به فکر محیط زیست در حال نابودی نیست . جای خالی ان - جی - ا و - های طرفدار محیط زیست در ایران به خوبی به چشم میخورد . باید کاری کرد . چرا که حیوانات وگیاهان نیز مانند ما حق حیات دارند .

ظاهرا ایشان میخواهد یک تنه به جنگ مشکلات برود و دنبال نیرو میگردد...میتونه با حامیان همکاری کنه ؟

www.506506506.blogfa.com
Reply With Quote
قديم 11-13-2007
shahraam's Avatar
shahraam shahraam is offline
Administrator

shahraam فاقد صلاحيت براي ارزيابي
پيش فرض

برنامه ای داریم برای اعلان و تقاضای همکاری که قرار هست برای تمام بلاگرهای زیست محیطی ارسال کنیم تا در صورت امکان و صلاحدید و نیاز به جمع صمیمی ما اضافه بشن. حدودا" 300 بلاگ قابل تامل زیست محیطی داریم که میشه گفت فعالن. من در 3 جلسه در این مورد صحبت کردم و در واقع به عنوان برنامه پیشنهادی اعلام کردم که کسی برای انجامش کاندید نشد. لاجرم خودم شروع به نوشتن کردم. اگر کسی هست که بخواد برای کارهای غیر عملی که ظاهرا" نتیجه ای نداره وقت بذاره به ما خبر بده.
قطعا" وبلاگ پیشنهادی سرکار خانم بهزادی هم میتونه جزئی باشه از این بلاگها.فقط مساله ای که هست اینه که این بلاگ کلا" 6 تاپیک داره اون هم در مدت حدود یک و نیم سال!....یعنی نمیتونه چندان فعال نام بگیره. من شخصا" قصد اعمال محدودیت ندارم مگر مشخصا" به ضررمون باشه . پس میتونین به عنوان یکی از صاحبان این مجموعه هر کسی رو که صلاح میدونین به جمعمون اضافه کنین که البته مایه امتنانه.
Reply With Quote
قديم 11-13-2007
بهزادی بهزادی is offline
Junior Member

بهزادی is on a distinguished road
پيش فرض

البته چیزی که توجه من رو در مورد این بلاگ جلب کرد اسمش بود وگرنه....

در رابطه با ملاقات با دکتر هومن نظرتون چیه ؟ من یکبار بطور ضمنی و سر بسته به ایشان راجع به فعالیت جدید چیزی

گفتم و ایشان گفتند من در خدمتتون هستم...
Reply With Quote
قديم 11-13-2007
sahar sahar is offline
Junior Member

تاريخ عضويت: Nov 2007
sahar is on a distinguished road
فرستادن پيغام از طريق Yahooبه sahar
پيش فرض

نقل قول:
نوشته شده توسط shahraam
برنامه ای داریم برای اعلان و تقاضای همکاری که قرار هست برای تمام بلاگرهای زیست محیطی ارسال کنیم تا در صورت امکان و صلاحدید و نیاز به جمع صمیمی ما اضافه بشن. حدودا" 300 بلاگ قابل تامل زیست محیطی داریم که میشه گفت فعالن. من در 3 جلسه در این مورد صحبت کردم و در واقع به عنوان برنامه پیشنهادی اعلام کردم که کسی برای انجامش کاندید نشد. لاجرم خودم شروع به نوشتن کردم. اگر کسی هست که بخواد برای کارهای غیر عملی که ظاهرا" نتیجه ای نداره وقت بذاره به ما خبر بده.
قطعا" وبلاگ پیشنهادی سرکار خانم بهزادی هم میتونه جزئی باشه از این بلاگها.فقط مساله ای که هست اینه که این بلاگ کلا" 6 تاپیک داره اون هم در مدت حدود یک و نیم سال!....یعنی نمیتونه چندان فعال نام بگیره. من شخصا" قصد اعمال محدودیت ندارم مگر مشخصا" به ضررمون باشه . پس میتونین به عنوان یکی از صاحبان این مجموعه هر کسی رو که صلاح میدونین به جمعمون اضافه کنین که البته مایه امتنانه.

اگه ميشه توضيح بدين كه چكار بايد كرد . من ميتونم كمك كنم.
Reply With Quote
قديم 11-14-2007
shahraam's Avatar
Administrator

پيش فرض

دکتر هومن از بزرگواران و نامداران هستند.قبلا" هم در رابطه با ایشون صحبت کرده بودیم و قطعا" حضور ایشون ددر جمع ما مایه افتخاره.
سرکار خانم سحر!
نیاز مند نگارش یک نامه کوتاه و جامع برای ارسال به تمامی فعالان زیست محیطی هستیم. قطعا" باید متن سنگین، جامع و کاملی رو داشته باشیم مشروط به اینکه قابلیت این رو داشته باشه که گیرنده اون رو بخونه.این یک زحمت و زحمت دوم انجام مقدمات ثبت از طریق وزارت کشور.اگر در وقت اداری میتونین سری به دفتر تشکلهای مردمی وزارت کشور بزنید میتونین این لطف رو هم بکنید.
در صورتی که امکانش رو دارین لطفا" اطلاع بدین که هماهنگیهاش رو انجام بدیم.
ممنون از توجه و ابراز لطف شما.
شاد باشید.
Reply With Quote
قديم 11-14-2007
sahar sahar is offline
Junior Member

تاريخ عضويت: Nov 2007
sahar is on a distinguished road
فرستادن پيغام از طريق Yahooبه sahar
پيش فرض

راستش من در نوشتن نامه اصلا كارم خوب نيست . فكر نمي كنم چيزي كه بنويسم اصلا خوب در بياد ولي پنجشنبه ها ميتونم وزارت كشور برم فقط بايد دققيقا بدونم كه بايد چه جوابهاي به سوالاتشون بدم
Reply With Quote
قديم 11-15-2007
shahraam's Avatar
Administrator

پيش فرض

برای هماهنگی با هم تماس خواهیم داشت. فقط من پنج شنبه گذشته سعی کردم این کار رو پی بگیرم که گویا وزارت پنجشنبه ها تعطیله! کسی رو میخوایم که فرمهای استعلامات و ثبت رو در روز دیگه ای از وزارت بگیره.
Reply With Quote
قديم 06-28-2008
daryoosh daryoosh is offline
Junior Member

تاريخ عضويت: Dec 2007
daryoosh is on a distinguished road
پيش فرض نقل قول : انجمن حمایت از حیوانات وحشی و اهلی

از مدیریت محترم تالارهای گفتگو و سایت خواهشمندم دسترسی فرد یا افراد بی هویت و بی شخصیتی را که اخیرا در
تالار ثبت نام کرده و به درج مهملات می پردازند ، مسدود نماید .به عنوان نمونه همین کاربر فوق یا پلوقگه یا ...
ضمنآ سایت های بسیار مزخرفی هستند که به درد چنین افرادی با افکار پریشان می خورد . اگر نمی شناسند راهنمایی
کنم تا مزخرفات و مهملات خود را آنجا بگذارند و چه بسا با استقبال هم روبرو خواهند شد !!
Reply With Quote
قديم 06-29-2008
shahraam's Avatar
Administrator

سرور بزرگوار جناب آریا!
از لطفهای مکرر شما و حساسیتتون در رابطه با سایتتون ممنونم.
پایدار باشید.
قديم 06-29-2008
daryoosh daryoosh is offline
Junior Member

تاريخ عضويت: Dec 2007
daryoosh is on a distinguished road

سلام . از مدیریت محترم سایت به جهت رسیدگی به موقع تشکر می کنم .
فقط یک موضوع برای بنده جای سوال دارد . اگر افرادی که اینجا مطالب هجو و بیهوده می گذارند مقصودشان فقط
همین است چرا سراغ سایت ها یا وبلاگ هایی نمی روند که اصلا برای مطالب ایشان سرودست هم می شکنند !!!
و اگر مقصودشان مخالفت با سایت است چرا به وضوح نمی نویسند ؟؟؟
و چنانچه هدف ایشان هک و موارد مشابه است چرا سراغ سایت های گردن کلفت آی تی نمی روند ؟!!
شاید هم قبلا رفته باشند و کسی حتی حاضرنشده به ایشان و "شیرین کاری" های ایشان بخندد . لذا به سراغ
هر سایتی می روند که دم دست شان رسیده تا شاید قدری "خودنمایی" کنند .
Reply With Quote
جواب

اختيارات تاپيک جستجو اين تالار
جستجو اين تالار:

جستجو پيشرفته
نمايش رسم

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن
شما نه !مي توانيد تاپيک جديدي ارسال كنيد
شما نه !مي توانيدجواب پست ارسال كنيد
شما نه !مي توانيد در پست خود پيوست الحاق کنيد
شما نه !مي توانيد پست خود را ويرايش كنيد

کدهاي وي بي روشن است
شکلک ها روشن هستند
[IMG] کد روشن مي باشد
HTML کد خاموش مي باشد
پرش

واحد زمان برحسب GMT +3.5. ساعت هم اکنون 06:34 PM.