![]() |
|
|
|||
|
|||
|
دوستای خوبم من تنها نیستم . وقتی میبینم ما همه همفکر هستیم شبها از خوشحالی خوابم نمیبره. بیشتر مواقع که آخر شبها گربه گرسنه ای رو در خیابان میبینم و بهش غذا میدم اونقدر انرزی میگیرم که میتونم تا آمریکا پرواز کنم ولی توی محل بهم میگن دختر دیوونه اومد. ولی مهم نیست اگه این دیوونگییه کاش دنیا دیوونه خونه بود
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من مدتی پیش سومین بچه گربه خیابانی را پیش دامپزشک سگم بردم دو تا قبلی سرما خورده بودند ولی این یکی پایش شکسته بود جالب این بود که دامپزشک گفت شما با این حمایت های بی جا در روند طبیعیت دست می برید چرا نمی گذارید طبیعت کارش را بکند ؟؟ این انتخاب طبیعی است که موجود ضعیف تر باید از بین برود . اول بنظرم خیلی بی رحمانه آمد ولی وقتی منطقی به موضوع فکر کردم دیدم خیلی هم حرفش بی جا نبوده . |
|
|
|||
|
|||
|
tootoo جان دیوانه آنهائی هستند که به تو که داری به یک گربه گرسنه غذا میدهی بدو بیراه میگویند... تحویل نگیر و نترس و کارت را ادامه بده.
یلدا خانم این کدام دامپزشک بوده که همچین حرفی زده و شما هم تائیدش میکنید... اگر واقعا به حیوانات اهمیت میداد هیچوقت اینحرف را نمیزد پس بدون فقط بخاطر درآمد رفته این رشته را خوانده که این روزها جزو رشته های پول سازه... به همه دامپزشکها هم نمیشه اطمینان کرد توی این همه که الان در تهران هستند تعداد انگشت شماری دامپزشک واقعی هستند. ایشان فرموده اند وقتی دیدی یک بچه گربه بدبخت با پای شکسته گوشه کوچه افتاده ولش کن و بگذر.. میدونی اون حیوان با چه عذابی میمیره.. به این زودی که نه شاید یک هفته زجر بکشه تا کارش تمام شه.. من هم هر وقت حیوان زخمی یا مربض یا تصادفی ببینم فوری میبرم به دامپزشک.. حالااگر حالش خیلی وخیم باشه با یک امپول کارش رو تمام میکنه که دست کم زجر نکشه... |
|
|
|||
|
|||
|
یلدا جان این حرفی که اون دامیزشک بهت گفته با هیچ منطق ...با هیچ جهان بینی ...با هیچ فلسفه ...با هیچ نگاه مذهبی ..با هیچ مرام و مسلکی جور نیست.. . اگه اینطور باشه یس آدمها رو هم وقتی تصادف میکنند یا دچار بیماری میشن باید رها کرد به امان طبیعت تا روند طبیعی زندگیشون رو طی کنند !!!
تنها کاری که ما میتونیم و وظیفه داریم انجام بدیم کمک به دیگران و از جمله موجودات بی یناهی هست که بهر حال شهری شده اند و خودشون از حل مشکلاتشون عاجزند.. ییشنهاد میکنم دامیزشکت رو عوض کن چون من شک دارم که ایشون موافق هر نوع کمکی حتی به انسانها باشند... اینکه یک گربه در خیابان با ماشین تصادف کنه روند طبیعی زندگیه ؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=yalda]سلام دوستان
من مدتی پیش سومین بچه گربه خیابانی را پیش دامپزشک سگم بردم دو تا قبلی سرما خورده بودند ولی این یکی پایش شکسته بود جالب این بود که دامپزشک گفت شما با این حمایت های بی جا در روند طبیعیت دست می برید چرا نمی گذارید طبیعت کارش را بکند ؟؟ این انتخاب طبیعی است که موجود ضعیف تر باید از بین برود . اول بنظرم خیلی بی رحمانه آمد ولی وقتی منطقی به موضوع فکر کردم دیدم خیلی هم حرفش بی جا نبوده .[/QU اصلا از كي تا حالا طبيعت يعني شهرهاي مصنوعي پر از آلودگي و خطر و مرض كه انسانها ساختن؟؟؟ |
|
|
|||
|
|||
|
اینجوری نمیشه ادامه داد... الان 2 هفته است من و یکی از دوستان (کیانا) هر روز داریم میریم به دوتا گربه ماده که 5 تا بچه گربه کوجولو را دارند کنار یک کوچه بزرگ میکنند غذا میدیم.. فایده هم نداره و همین روزهاست که یکی یکی برن زیر ماشین چون جاشون خیلی ناجوره..
سخت بفکر هستیم یک آدم پولدار پیدا کنیم کسی که خیر هم باشه و خسیس نباشه و یک خانه قدیمی به ما واگذار کنه برای پناهگاه گربه ها.... به سرم زده وقت بگیرم برم از آقای رفسنجانی کمک بخوام... |
![]() |
| اختيارات تاپيک | جستجو اين تالار |
| نمايش رسم | |
|
|