حامیان حیوانات ایران  

برگشت   حامیان حیوانات ایران > حامیان > حیوانات شهری
نام کاربري
کلمه رمز
ثبت نام سوال و جوابها ليست کاربران تقويم جستجو پست هاي امروز تاپيک هاي خوانده شده را علامت بگذار

جواب

اختيارات تاپيک جستجو اين تالار نمايش رسم
قديم 12-08-2007
tootoo1981 tootoo1981 is offline
Junior Member

تاريخ عضويت: Dec 2007
tootoo1981 is on a distinguished road
پيش فرض

دوستای خوبم من تنها نیستم . وقتی میبینم ما همه همفکر هستیم شبها از خوشحالی خوابم نمیبره. بیشتر مواقع که آخر شبها گربه گرسنه ای رو در خیابان میبینم و بهش غذا میدم اونقدر انرزی میگیرم که میتونم تا آمریکا پرواز کنم ولی توی محل بهم میگن دختر دیوونه اومد. ولی مهم نیست اگه این دیوونگییه کاش دنیا دیوونه خونه بود
Reply With Quote
قديم 01-05-2008
yalda yalda is offline
Junior Member

تاريخ عضويت: Jan 2008
yalda is on a distinguished road
Unhappy

سلام دوستان
من مدتی پیش سومین بچه گربه خیابانی را پیش دامپزشک سگم بردم دو تا قبلی سرما خورده بودند ولی این یکی پایش شکسته بود جالب این بود که دامپزشک گفت شما با این حمایت های بی جا در روند طبیعیت دست می برید چرا نمی گذارید طبیعت کارش را بکند ؟؟ این انتخاب طبیعی است که موجود ضعیف تر باید از بین برود .
اول بنظرم خیلی بی رحمانه آمد ولی وقتی منطقی به موضوع فکر کردم دیدم خیلی هم حرفش بی جا نبوده .
Reply With Quote
قديم 01-05-2008
Jaleh Jaleh is offline
Member

تاريخ عضويت: Oct 2007
Jaleh is on a distinguished road
پيش فرض

tootoo جان دیوانه آنهائی هستند که به تو که داری به یک گربه گرسنه غذا میدهی بدو بیراه میگویند... تحویل نگیر و نترس و کارت را ادامه بده.
یلدا خانم این کدام دامپزشک بوده که همچین حرفی زده و شما هم تائیدش میکنید... اگر واقعا به حیوانات اهمیت میداد هیچوقت اینحرف را نمیزد پس بدون فقط بخاطر درآمد رفته این رشته را خوانده که این روزها جزو رشته های پول سازه... به همه دامپزشکها هم نمیشه اطمینان کرد توی این همه که الان در تهران هستند تعداد انگشت شماری دامپزشک واقعی هستند. ایشان فرموده اند وقتی دیدی یک بچه گربه بدبخت با پای شکسته گوشه کوچه افتاده ولش کن و بگذر.. میدونی اون حیوان با چه عذابی میمیره.. به این زودی که نه شاید یک هفته زجر بکشه تا کارش تمام شه.. من هم هر وقت حیوان زخمی یا مربض یا تصادفی ببینم فوری میبرم به دامپزشک.. حالااگر حالش خیلی وخیم باشه با یک امپول کارش رو تمام میکنه که دست کم زجر نکشه...
Reply With Quote
قديم 01-06-2008
بهزادی بهزادی is offline
Junior Member

بهزادی is on a distinguished road
پيش فرض به یلدا

یلدا جان این حرفی که اون دامیزشک بهت گفته با هیچ منطق ...با هیچ جهان بینی ...با هیچ فلسفه ...با هیچ نگاه مذهبی ..با هیچ مرام و مسلکی جور نیست.. . اگه اینطور باشه یس آدمها رو هم وقتی تصادف میکنند یا دچار بیماری میشن باید رها کرد به امان طبیعت تا روند طبیعی زندگیشون رو طی کنند !!!
تنها کاری که ما میتونیم و وظیفه داریم انجام بدیم کمک به دیگران و از جمله موجودات بی یناهی هست که بهر حال شهری شده اند و خودشون از حل مشکلاتشون عاجزند..
ییشنهاد میکنم دامیزشکت رو عوض کن چون من شک دارم که ایشون موافق هر نوع کمکی حتی به انسانها باشند...
اینکه یک گربه در خیابان با ماشین تصادف کنه روند طبیعی زندگیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
Reply With Quote
قديم 01-13-2008
armadilo armadilo is offline
Junior Member

تاريخ عضويت: Nov 2007
armadilo is on a distinguished road
فرستادن پيغام از طريق Yahooبه armadilo
پيش فرض

[QUOTE=yalda]سلام دوستان
من مدتی پیش سومین بچه گربه خیابانی را پیش دامپزشک سگم بردم دو تا قبلی سرما خورده بودند ولی این یکی پایش شکسته بود جالب این بود که دامپزشک گفت شما با این حمایت های بی جا در روند طبیعیت دست می برید چرا نمی گذارید طبیعت کارش را بکند ؟؟ این انتخاب طبیعی است که موجود ضعیف تر باید از بین برود .
اول بنظرم خیلی بی رحمانه آمد ولی وقتی منطقی به موضوع فکر کردم دیدم خیلی هم حرفش بی جا نبوده .[/QU

اصلا از كي تا حالا طبيعت يعني شهرهاي مصنوعي پر از آلودگي و خطر و مرض كه انسانها ساختن؟؟؟
Reply With Quote
قديم 06-04-2008
Jaleh Jaleh is offline
Member

Jaleh is on a distinguished road
پيش فرض نقل قول : معضل *یوانات شهری و *ومه

اینجوری نمیشه ادامه داد... الان 2 هفته است من و یکی از دوستان (کیانا) هر روز داریم میریم به دوتا گربه ماده که 5 تا بچه گربه کوجولو را دارند کنار یک کوچه بزرگ میکنند غذا میدیم.. فایده هم نداره و همین روزهاست که یکی یکی برن زیر ماشین چون جاشون خیلی ناجوره..
سخت بفکر هستیم یک آدم پولدار پیدا کنیم کسی که خیر هم باشه و خسیس نباشه و یک خانه قدیمی به ما واگذار کنه برای پناهگاه گربه ها.... به سرم زده وقت بگیرم برم از آقای رفسنجانی کمک بخوام...
Reply With Quote
جواب

اختيارات تاپيک جستجو اين تالار
جستجو اين تالار:

جستجو پيشرفته
نمايش رسم

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن
شما نه !مي توانيد تاپيک جديدي ارسال كنيد
شما نه !مي توانيدجواب پست ارسال كنيد
شما نه !مي توانيد در پست خود پيوست الحاق کنيد
شما نه !مي توانيد پست خود را ويرايش كنيد

کدهاي وي بي روشن است
شکلک ها روشن هستند
[IMG] کد روشن مي باشد
HTML کد خاموش مي باشد
پرش

واحد زمان برحسب GMT +3.5. ساعت هم اکنون 05:50 PM.